Main Menu

‘Vroegere Grand Départ in 2021 gaat besproken worden’


‘Vroegere Grand Départ in 2021 gaat besproken worden’
Na de Grand Départ van vorig jaar in Brussel, zal de Ronde van Frankrijk binnen een tweetal maanden van start gaan in Nice. Ondertussen krijgt ook de editie van 2021 al de nodige aandacht. Door …


TT Museum kost meer tijd: ‘Het zal wel 2021 worden’ – RTV …
De vroegere disco aan de Brinkstraat ombouwen tot museum is ingewikkelder dan gedacht. … ‘Het zal wel 2021 worden’ … om alvast een inkijkje te geven van wat het gaat worden.


Verbouw stadhuis Bolsward duurt langer en wordt miljoenen …
De prestigieuze verbouwing van het stadhuis in Bolsward valt ruim 4 miljoen duurder uit. Het project gaat 12,9 miljoen euro kosten. Met dit project wil de gemeente, die 8,5 miljoen bijdraagt, Bolsward op de kaart zetten.


Klaasen strijdt om titel bij PDC Home Tour | NU – Het …
Er zullen in 2021 twee races worden verreden tijdens de Formule 1. Dat gebeurt bij de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin en de Grand Prix van Mexico in Mexico-Stad. Met Beitske Visser is …


TDF / Vive le vélo #22: Vlaanderen juicht – forum.fok.nl
Door de ‘Grand Départ’ in Brussel begint Karl er een dag vroeger aan dan gewoonlijk: op vrijdag 5 juli. Het Vive le vélo-circus slaat drie dagen z’n tenten op in Brussel en steekt op maandag 8 juli de Belgisch-Franse grens over.


Voetbalfan juicht en wordt naakt stadion uitgezet …
Het leven van een stadionbezoeker gaat niet altijd over rozen. Zo kan juichen in een vak met vooral supporters van de tegenpartij vervelende situaties opleveren. Scheldpartijen, opstootjes of in het ergste geval snoeiharde knokpartijen komen regelmatig voor in stadions waar rivaliserende fans (toevallig of niet) bij elkaar in het vak belanden.


Klaasen definitief uitgeschakeld voor titel Home Tour | NU …
Er zullen in 2021 twee races worden verreden tijdens de Formule 1. Dat gebeurt bij de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin en de Grand Prix van Mexico in Mexico-Stad. Met Beitske Visser is …


Verre Naasten
De wereldwijde corona-uitbraak beïnvloedt het werk van Verre Naasten én van onze partners wereldwijd. Lees er meer over op dit corona-liveblog.


Red Bull kan Carlos Sainz alleen na 2018 terugroepen …
Red Bull heeft Carlos Sainz toestemming gegeven om voor 2018 een contract te tekenen bij Renault, maar dat is slechts op uitleenbasis. Mocht er na volgend seizoen een opening ontstaan bij Red Bull Racing, dan heeft dat team het recht om de Spanjaard terug te roepen.


Feestdagen Nederland 2021 – beleven.org
Met Gedichtendag gaat traditiegetrouw de Poëzieweek van start. zaterdag 30 t/m zondag 31 januari 2021. … zien kan een gemeente zelf bepalen. Koning Willem-Alexander verandert daarmee de viering van Koningsdag en het defilé (grande parade) … Jaarlijks op 4 mei worden in Nederland de gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog …


Comments are Closed