Main Menu

Veel rook bij brand in keuken op 11 hoog


Veel rook bij brand in keuken op 11 hoog, Weena Rotterdam
Veel rook bij brand in keuken op 11 hoog. Hardnieuws.nl, nieuws dat je raakt! De makers van Hardnieuws brengen het nieuws al heel wat jaren. Hardnieuws, een zelfstandige organisatie, heeft tot doel het nieuws dat je raakt, snel te brengen. Het gebruik van materiaal is niet toegestaan zonder voorgaande toestemming.


Hardnieuws – Veel rook bij brand in keuken op 11 hoog
Veel rook bij brand in keuken op 11 hoog. ROTTERDAM – Zondagmorgen 3 mei rond 9.35 uur is brand ontstaan in een keuken van appartementen aan de Weena in Rotterdam. De brandweer schaalde vanwege de hoogbouw uit voorzorg direct op naar middelbrand.


Verkeershinder na kop-staartbotsing Nieuwe Damlaan …
Schiedam – Op de Nieuwe Damlaan heeft een kop-staartbotsing woensdagavond voor verkeersdrukte gezorgd. Op de kruising met de Hargalaan kwamen twee auto’s net voorbij de verkeerslichten met elkaar in botsing. Een vrouw had medische zorg nodig. Over de aanleiding van de aanrijding is niets bekend.


Veel rook bij hardnekkige uitslaande brand in winkelstraat …
Veel rook bij hardnekkige uitslaande brand in winkelstraat Winterswijk. Video WINTERSWIJK – Een felle, hardnekkige uitslaande brand heeft aan het einde van de middag een bovenwoning in het centrum …


Woningbrand: rook eist de meeste slachtoffers! | Mens en …
Niet de enorme hitte die vrijkomt bij een brand eist de meeste slachtoffers bij een woningbrand, maar de rook. Rook is met name gevaarlijk omdat het twee zeer giftige stoffen bevat: koolmonoxide en cyanide. Een brand kan zich zeer snel uitbreiden, het is vaak moeilijk in te schatten voor de mensen die in de woning aanwezig zijn.


Rookmelders redden levens – Brandweer
De meeste slachtoffers bij brand vallen door het inademen van rook. Als je slaapt, ruik je niets, je neus werkt niet. Alleen je gehoor werkt nog. Als je wasdroger kortsluiting maakt en brand veroorzaakt, word je van de rooklucht dus niet wakker. Doordat rook veel giftige gassen bevat, raak je snel in een diepe bewusteloosheid.


GAMMA | Rookmelder kopen? Brandmelder, brandalarm
Bij het kiezen van een brandalarm of brandmelder heb je de keuze voor een koppelbare rookmelder, zodat je meerdere rookmelders met elkaar kan verbinden. Bij een brand in de keuken zal de rookmelder op zolder dan ook ingeschakeld worden. Extra veiligheid dus!


Alleen schade door brand in Hoog Catharijne | RTV Utrecht
UTRECHT – In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne heeft in de nacht van zondag op maandag brand gewoed. Het vuur ontstond in de keuken van restaurant het Chinese fastfood-restaurant Charlie …


Brandpreventie, hoe voorkom je brand? | Huis en Tuin: Wonen
Vluchtplan bij brand Vuur geeft wonden, rook doodt Bij brand is rook het gevaarlijkst. De meeste slachtoffers bij brand komen niet om door vuur maar door de extreem giftige rook. Denk niet dat u nog wel tijd hebt om zo veel mogelijk te redden want bij een brand in huis zie je helemaal niets en ademen gaat moeizaam.


Veel rook na brand in grillrestaurant Vreeswijk | RTV Utrecht
Veel rook na brand in grillrestaurant Vreeswijk Foto: JS Multimedia VREESWIJK – In Vreeswijk (gemeente Nieuwegein) heeft vanmiddag brand gewoed in een restaurant aan de Dorpsstraat.
OBD2 Diagnostic Tool


Comments are Closed