Main Menu

TVM keert 10 miljoen euro uit aan Nederlandse zakelijke klanten


TVM keert 10 miljoen euro uit aan klanten | Nieuwsblad …
Verzekeraar TVM keert eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro uit aan Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport over weg en water. Het concern informeert zijn klanten in de komende periode over de procedure en de voorwaarden. De hoogte van de uit te keren bedragen is onder meer afhankelijk van het […]


» TVM keert 10 miljoen euro uit aan klanten Autoschade …
TVM keert eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. Dit meldt de transportverzekeraar. Bijdrage Reden voor de uitkering is dat TVM vanuit haar coöperatieve achtergrond en op basis van een sterke solvabiliteit een bijdrage wil leveren aan haar klanten.


TVM geeft 10 miljoen euro aan haar klanten – Truckstar
Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten. Het gaat om klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden.


TVM geeft 10 miljoen euro aan transportsector • TTM.nl
Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden.


TVM geeft 10 miljoen euro aan klanten | ANP Pers Support …
10 miljoen euro Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden.


TVM verdeelt 10 miljoen Euro onder zijn klanten – BIGtruck
10 miljoen euro Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden.


Transport Online – TVM verdeelt 10 miljoen euro onder klanten
10 miljoen euro Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water.


TVM geeft klanten 10 miljoen euro terug – Meppel
10 miljoen euro. Om die reden keert TVM eenmalig een bedrag uit van 10 miljoen euro aan haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water. De klanten van TVM worden de komende periode geïnformeerd over de procedure en de voorwaarden. TVM organiseerde in 2010 en 2012 al eens een dergelijke …


TVM geeft € 10 miljoen aan logistieke en transportklanten …
TVM keert eenmalig € 10 miljoen uit aan zijn Nederlandse klanten die actief zijn in logistiek en transport over weg en water. De verzekeraar informeert de komende periode over de procedure en de voorwaarden.


TVM verzekeringen geeft 10 miljoen terug aan leden en klanten
Verzekeraar TVM uit Hoogeveen gaat haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water, eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro uitkeren.


Comments are Closed