Main Menu

Store lokallag vil ikke ha Grøvan


Store lokallag vil ikke ha Grøvan – fvn.no
Store lokallag vil ikke ha Grøvan. KrFs lokallag i Vennesla og Kristiansand vil ikke ha to menn på toppen av lista til neste års stortingsvalg. Hans Fredrik Grøvan måtte vike plassen for Jorunn Lossius. Publisert: Publisert: For mindre enn 10 minutter siden.


Store lokallag vil ikke ha Grøvan – theworldnews.net
Store lokallag vil ikke ha Grøvan Det står mellom Hans Fredrik Grøvan og Jorunn Lossius når KrF skal velge hvem som skal stå på plassen etter Kjell Ingolf Ropstad. KrFs lokallag i Vennesla og Kristiansand vil ikke ha to menn på toppen av lista til neste års stortingsvalg.


Hans Fredrik Grøvan vil ta gjenvalg – aftenposten.no
Skal Grøvan ha mulighet for å komme på Stortinget, må han derfor stå på andre plass i Vest-Agder. Altså to menn på topp. Celina Hagen i KrF Kvinner sier dette om at Grøvan vil fortsette: – Jeg kan forstå det hvis motivasjonen er på topp. Men jeg hadde håpet at når han fått utrettet så mye, så kunne han slippe andre til.


KrF-Grøvan snur og vil likevel ta gjenvalg til Stortinget …
Mandag svarte Grøvan nominasjonskomiteen at han ville la seg nominere på nytt om lokallag og nominasjonsmøtet ønsket det. • Overfor Vårt Land avfeier han ikke kampvotering om andreplassen etter Ropstad. • Kritikk mot at listen i Vest-Agder nå kan ende med to menn på topp, mener han nominasjonskomiteen i så fall må besvare.


KrF-Grøvan åpner for å fortsette på Stortinget likevel
Etter først å ha sagt nei vurderer Hans Fredrik Grøvan å ta gjenvalg til Stortinget. Sørlendingen er parlamentarisk leder i Kristelig Folkeparti (KrF).


Vil ha Grøvan som listetopp – fvn.no
Dagrun Eriksen ble tirsdag vraket av styret i eget lokallag. De vil heller ha Hans Fredrik Grøvan som KrFs listetopp til neste års stortingsvalg.


Vil ikke svare hva som er forberedt for Moria-barna – Vårt …
Det vil si at det som er best for barnet er det som skal være førende når man tar beslutninger som gjelder barn, forteller Engdahl. Hun forklarer at mange av Moria-barna er i en alder hvor de kan uttrykke seg selv og sine behov. LES MER: Ny Moria-uenighet i regjeringen: Vil ikke telle med Storbritannia og Sveits


Grøvan før voteringen: – Ikke kjørt etter i dag
Grøvan sier til Fædrelandsvennen at han mener avtalen vil utgjøre en stor forskjell. – Det er viktig at vi har fått gjennomslag for å hente noen til Norge, at det er mennesker vi slipper å sende rett ut igjen og som i størst mulig grad kan innfri reglene i vårt asylinstitutt. Dette er en av de virkelig store sakene for oss.


Grøvan fortsatt i tenkeboksen – fvn.no
Fylkesleder Hans Fredrik Grøvan er veldig takknemlig for den tillit medlemmene i Vest-Agder KrF viser han i den pågående nominasjonsprosessen. Men han vil fortsatt vente til etter 10. oktober med å gi svar på om han stiller på toppen av listen.


Ber regjeringen droppe fritt skolevalg: – Vil være en …
Grøvan vil kjempe for at det ikke skal bli stående tomme skolebygg på bygda samtidig som det oppstår behov for større skoler i tettbygde strøk. – Det er bygget mye infrastruktur som fort kan bli mindre brukt dersom dette gjøres helt fritt. Per i dag har vi ikke løsningen, men vi jobber med det og skal gjøre så godt vi kan, sier han.


Comments are Closed