Main Menu

Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt


Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt
Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt. Sondre Brunstad Fet (23) har imponert på utlån hos serielederen. Nå blir overgangen permanent.


Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt – smp.no
Sondre Brunstad Fet er klar for Bodø/Glimt på permanent basis. Foto: Annika Byrde Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt. Sondre Brunstad Fet (23) har imponert på utlån hos serielederen.


Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt / Aalesund
Aalesunds Fotballklubb og Bodø/Glimt er enige om en overgangsavtale for Sondre Brunstad Fet. – Det er selvfølgelig trist å forlate AaFK, som jeg har vært en del av i mange år. Samtidig er dette et riktig steg for min del. Bodø/Glimt har bygget et solid fundament, og jeg har fått utvikle meg i en spesifikk rolle som jeg trives i, sier Sondre.


Sondre Brunstad Fet selges til Bodø/Glimt
Brunstad Fet har spilt i Aalesund siden 2014 frem til han altså i 2020 ble sendt på utlån til Bodø/Glimt. Der har han i tillegg til å være på vei mot seriegull spilt borte mot AC Milan i Europa-kvalifisering. Glimt gjorde en god figur, men måtte se seg knepent slått.


Brunstad Fet blir i Glimt – NRK
Tirsdag kveld ble det klart at Sondre Brunstad Fet har signert og blir i Bodø/Glimt, skriver Glimt.no. Brunstad Fet kom til Glimt på utlån fra Aalesund i mai, med opsjon på kjøp. I dag …


Sondre Brunstad Fet klar for Glimt / Bodø/Glimt
Sondre Brunstad Fet skal være på utlån fra Aalesund til Bodø/Glimt ut sesongen, med opsjon på kjøp. Brunstad Fet kommer fra Sykkylven, er 23 år og har siden 2013 spilt i Aalesund. – Da Bodø/Glimt meldte interesse følte jeg det var en god sjanse og mulighet for meg.


Bodø/Glimt signerer Brunstad Fet permanent – VG Nå …
Bodø/Glimt henter Sondre Brunstad Fet fra Aalesunds FK. Sunnmøringen har vært på lån til lederen av Eliteserien denne sesongen, og nå har gultrøyene bestemt seg for å benytte seg av opsjonen på kjøp.


Brunstad Fet til Glimt permanent (NRK)
Brunstad Fet til Glimt permanent Sondre Brunstad Fet blir værende i Bodø/Glimt i årene som kommer. Serielederen kjøper spilleren fri fra kontrakten med Aalesund. Klubbene bekreftet tirsdag kveld at overgangen blir gjort permanent. Fet har skrevet under en avtale med Glimt som varer ut 2023-sesongen. 23-åringen kom til nordlandslaget på lån i mai.


Bodø/Glimt har kjøpt Sondre Brunstad Fet
Brunstad Fet kom til Glimt på utlån fra Aalesund i mai, med opsjon på kjøp. I dag signerte indreløperen en kontrakt som strekker seg ut 2023. – Det er ikke alltid lett å skulle signere for en klubb, men sånn som situasjonen har blitt ble det likevel et lett valg. Jeg trives i klubben, både på og utenfor banen.


Sondre Brunstad Fet har signert med klubben / Bodø/Glimt
Brunstad Fet kom til Glimt på utlån fra Aalesund i mai, med opsjon på kjøp. I dag signerte indreløperen en kontrakt som strekker seg ut 2023. – Det er ikke alltid lett å skulle signere for en klubb, men sånn som situasjonen har blitt ble det likevel et lett valg.
OBD2 Diagnostic Tool(Next News) »Comments are Closed