Main Menu

Polisen går ut med namn och bild på försvunne Deniz


Polisen går ut med namn och bild försvunne Deniz
Officeren Deniz Arda, 31, är fortfarande försvunnen. Polisen går nu ut med namn och bild i hopp om att kunna leda insatsen framåt. – Vi har inte hittat något som begränsar sökområdet …


Polisen går ut med efterlysning efter försvunne 26-åringen …
Med familjens godkännande har nu polisen valt att gå ut med en efterlysning med både namn och bild den försvunna mannen. – Främst vill vi ha iakttagelser från i eller runt Vimpeln, säger Greta Larsson. Parallellt med polisens sökarbete bedrivs nu också en utredning om människorov, berättar Larsson.


LIVE: Deniz försvunnen i 10 dagar – nu söker polisen i …
På plats finns även Missing people och Deniz anhöriga, som har gett TV4Nyheterna tillåtelse att publicera namn och bild. Vid lunchtid söndagen började även Fikk att söka efter Deniz, med utgångspunkt Södermalm i Stockholm. På facebook skriver Missing people: “Vi är fortfarande jättemåna om att få in tips.


Polisen: “Hjälp oss att hitta Mikael, 57”
Polisen: Hjälp oss att hitta Mikael, 57 Två personer är häktade misstänkta för människorov Nu går polisen ut med namn och bild den försvunne 57-åringen och vädjar om tips för att lösa gåtan.


Polisen vädjar om hjälp: Vad har hänt med Mikael, 57?
Nu går polisen ut med namn och bild den försvunne 57-åringen och vädjar om tips för att lösa gåtan. Två män i 20-årsåldern är sedan tidigare häktade misstänkta för människorov. Lars-Olof Strömberg


Officeren Deniz Arda försvunnen – söks av hundratals …
Officeren Deniz Arda, 31, skulle ut en löprunda förra torsdagen. Sedan dess har ingen hört av honom. Nu söker mellan 150-300 militärer efter sin försvunna kollega i skogsområden kring …


Polisen går ut med bild kidnappad | GT
Efter två dagars sökande utan resultat – nu går polisen ut med namn och bild mannen som kidnappades i Göteborg. Han heter Anton, är 27 år och fortfarande försvunnen. – Han är fortfarande inte hittad och det här för att försöka få hjälp från allmänheten, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson.


Expressen – Nu går polisen ut med namn och bild för att …
Nu går polisen ut med namn och bild för att hitta försvunna Tova. Polisen söker efter 19-åriga Tova Moberg som har varit försvunnen sedan natten mellan den 13 och 14 maj. Tova sågs senast klockan 21.30 lördagskvällen.


Fatima, 57, försvunnen – misstänkt människorov | Aftonbladet
Fatima Berggren, 57, från Västerås är försvunnen sedan i maj. Polisen har inlett en förundersökning om människorov och går nu ut med namn och bild för att få in fler tips. – Det finns …


Polisen vädjar om hjälp för att gripa Mohsens mördare
Han hade inte träffat sin mamma ett år – nu var Mohsen Fazeli glad över att kanske snart få se henne igen. Men bara några dagar senare hittades Mohsen en gata i Malmö knivhuggen till döds. Nu går polisen ut med en bild och namn i “Efterlyst” i TV3 för att få in tips och vittnesuppgifter om mordet.
code reader


Comments are Closed