Main Menu

NBA i samtaler med Disney om å fullføre sesongen i Orlando


NBA i samtaler med Disney om å fullføre sesongen i Orlando
NBA i samtaler med Disney om å fullføre sesongen i Orlando. Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli.


NBA i samtaler med Disney om å fullføre sesongen i Orlando
Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli.


Mulig NBA-spill i Disney-anlegg – NRK Sport …
Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli, ifølge ligaen. – Det dreier seg foreløpig …


Kan få sesongen reddet av Disney – Sport
Kan få sesongen reddet av Disney Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli.


Mulig NBA-spill i Disney-anlegg (NRK)
Mulig NBA-spill i Disney-anlegg Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli, ifølge ligaen. – Det dreier seg foreløpig om forberedende samtaler, presiserer NBA-talsmann Mike Bass. Det er likevel det klareste signal hittil på at ligaen utarbeider konkrete planer om å gjenoppta sesongen.


Mulig NBA-spill i Disney-anlegg · 123nyheter.no
Basketballserien NBA har innledet samtaler med Walt Disney Company om å starte opp sesongen igjen på selskapets anlegg i Orlando i slutten av juli, ifølge ligaen. – Det dreier seg foreløpig om forberedende samtaler, presiserer NBA-talsmann Mike Bass. Det er likevel det klareste signal hittil på at ligaen utarbeider konkrete planer om å gjenoppta sesongen.


NBA avventer virusutviklingen 2-4 uker før beslutning om
Silver kom med tidsanslaget for en avgjørelse i en videokonferanse med klubbeierne, ifølge The Athletic og ESPN. Det er første gang det er antydet en tidsramme for avgjørelse om å fortsette sesongen i basketballigaen som ble avbrutt 12. mars. – NBA venter en måned til før det treffes en avgjørelse.


First House vil offentliggjøre kundelisten til statsrådsvikar
– Jeg vil også be min tidligere arbeidsgiver om å offentliggjøre hvilke kunder jeg har jobbet med i de månedene jeg var konsulent, sier hun. Administrerende direktør Per Høiby i First House opplyser at Røses kundeliste vil bli offentliggjort på deres nettsider senest mandag formiddag.


Vil kickstarte sesongen igjen med turnering i Orlando
Den nordamerikanske fotballserien MLS har lagt fram planer om å starte opp sesongen igjen med en turnering i Orlando for samtlige klubber.


nbadrakter4
Howard å snakke om skader. Raketter sentrum Dwight Howard var teamet på grunn av en ankelskade inkludert i den daglige overvåkingslisten , kan være fraværende fra teamet neste kamp, som , Howard sa ankelen for to uker siden allerede har ubehag , og i overholde fullføre spillet mot Miami Heat , var han selv ute av stand til å gå .
Autel Diagnostic Tool


Comments are Closed