Main Menu

Marc Brys: Ik wil graag naar een topclub maar zelf iets opbouwen vind ik ook fijn


Marc Brys: ‘Ik wil graag naar een topclub maar zelf iets
Brys: ‘Ik heb niet snel spijt van een keuze, dat is een afgesloten hoofdstuk. Ik wil heel graag naar een topclub, maar het zelf helpen bouwen vind ik ook wel fijn. In Genk is alles geregeld, hier kan ik nog meewerken bouwen.


Brys over gemiste kans bij KRC Genk: “Zelf helpen bouwen …
Marc Brys heeft nog altijd geen spijt van zijn gemiste transfer naar KRC Genk. De 58-jarige coach doet het momenteel uitstekend bij Oud-Heverlee Leuven. Hij hoopt zijn ploeg te kunnen uitbouwen tot een topclub. Anderhalve maand geleden kreeg Brys de kans om over te stappen naar Genk. “Dat was …


‘Ik ben niet bezig met geschiedenis schrijven’ – Sport …
Brys: ‘Ik wil een goeie relatie met mijn spelers. Ze moeten weten dat ze op mij kunnen rekenen, maar mijn sympathie gaat niet bepalen wie speelt en wie niet. Als het grootste ettertje in een bepaald systeem mijn beste man is, dan speelt die.’


Marc Brys op zijn hoede voor transferperiode: “Moeten ons …
Ik vind dat we altijd rekening moeten houden met een vertrek, en ons daar ook tegen wapenen.” Er lopen bij OHL overigens ook spelers rond die voor weinig geld weg mogen.


Brys is gelukkig bij OHL: “Structureel de beste club waar …
OHL-coach Marc Brys is dan ook tevreden met de huidige gang van zaken. “OHL is structureel de beste club waar ik al gewerkt heb, veruit”, vertelde Brys tijdens een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Er zijn nog Belgische teams met een grote financiële paraatheid, maar 90% daarvan pompt onmiddellijk geld in spelers.


Het Brugs stadiondossier verloopt stroef maar ‘Cercle is …
Marc Brys: ‘Ik wil graag naar een topclub maar zelf iets opbouwen vind ik ook fijn’ ‘Vreemd dat Antwerp niet probeerde Leko te houden’ ‘THES Sport in 1B? Dat sluit ik niet langer uit’ Romelu Lukaku: ‘Je hebt op het veld leiders nodig als ik’ Wie is de nieuwste Clubspits Bas Dost?


‘Ik heb altijd gezegd dat mijn ambities nog wel verder …
Maar om nu met hetzelfde salaris zijn contract tot 2024-2025 te verlengen vind ik iets teveel van het goede, omdat ik het niet heel zeker acht dat hij nog zo lang meegaat. Garriesteas 29 december …


Jean-Marc Bosman: ‘Ik heb rechten gegeven aan iedere …
Ik ben ooit naar Lissabon gegaan waar Michel Preud’homme,met wie ik bij Standard nog samengespeeld had, bij Benfica zat. Van hem kreeg ik een truitje. De enige die de laatste jaren nog iets gedaan heeft, was de mama van Adrien Rabiot, wiens zoon einde contract was bij PSG en transfervrij naar Juventus kon.


Vind vrouw -sex in Vrouw zoekt Man op Marktplaats
Contact met een man gezocht. Hallo, mijn naam is karin en ik ben een 45 jarige vrouw. Ik ben op zoek naar een man die het niet erg vind om met een vrouw om te


Vrouw zoekt Man – Marktplaats
Op zoek naar een ondeugend avontuur….. Bij ons vind je goedgekeurde volwassen vrouwen die op zoek zijn naar dates binnen nederland en … wel een paar losse vriendjes, maar echt iets vast nog niet. Nu heb ik daardoor ook wat … mijn naam is cindy 56 jaar en ik wil heel graag contact met een gezellig oudere man heb jij zin om te whatsappen of …
Topdon scan tool


Comments are Closed