Main Menu

Cruise mag zonder bestuurder de weg op in San Francisco


Cruise mag zonder bestuurder de weg op in San Francisco
Daarmee is Cruise het eerste bedrijf dat in San Francisco een vergunning krijgt voor tests op de openbare weg zonder bestuurder. Eerder zijn er wel soortgelijke vergunningen uitgedeeld aan onder …


General Motors-dochter Cruise mag autonome auto’s zonder
Cruise, een dochterbedrijf van General Motors, mag in de Amerikaanse staat Californië zelfrijdende auto’s testen zonder bestuurder. Het bedrijf mag met vijf autonome voertuigen in een aangewezen …


General Motors-dochter Cruise mag autonome auto’s zonder
Cruise, een dochterbedrijf van General Motors, mag in de Amerikaanse staat Californië zelfrijdende auto’s testen zonder bestuurder. Het bedrijf mag met vijf autonome voertuigen in een aangewezen gebied in San Francisco de weg op, maakt de lokale transportautoriteit bekend op haar website.


General Motors-dochter Cruise mag autonome auto’s zonder
Cruise, een dochterbedrijf van General Motors, mag in de Amerikaanse staat Californië zelfrijdende auto’s testen zonder bestuurder. Het bedrijf mag met vijf autonome voertuigen in een aangewezen gebied in San Francisco de weg op, maakt de lokale transportautoriteit bekend op haar website. …


Honda, Cruise en GM tonen zelfrijdend elektrisch …
Honda, Cruise en General Motors hebben tijdens een evenement in San Francisco de Cruise Origin onthuld. Dit is een volledig autonoom rijdend voertuig dat eruitziet als een klein busje.


Self-driving startup Cruise is launching fully driverless …
San Francisco was already Cruise’s base of operation and original home. Now, it will be the crucible in which the company puts self-driving technology through its paces.


San Francisco: uitgebreide reistips op AllesAmerika.com
Met de Go San Francisco Card kunt u gratis een bezoek brengen aan verschillende attracties van uw keuze, de hop on-hop off bus, en verscheidene cruises in de baai. Dit is de moeite van het overwegen zeker waard gezien de hoge prijzen die men in deze toeristische stad rekent voor individuele attracties.


Verkeersregels Verenigde Staten – Bekijk het overzicht – ANWB
De definitie van een bromfiets is per staat verschillend. In de regel wordt een bromfiets een moped genoemd. Andere termen zijn motorized bicycle en motor scooter.; Meestal moet de bromfiets voorzien zijn van automatische transmissie, een vermogen hebben van maximaal 1,5 of 2 pk (1,5 of 0,75 kW) en niet sneller kunnen rijden dan 25, 30 of 35 mph (40, 48 of 56 km/h).


Google-auto mag rijden zonder bestuurder – Nieuws – Data News
Google-auto mag rijden zonder bestuurder 02/11/18 om … Die liggen allemaal in Silicon Valley in de buurt van San Francisco. De testen mogen zowel overdag als ‘s nachts plaatsvinden, … Vorig jaar kondigde Waymo al aan dat het wagens zonder chauffeur de weg zou opsturen in een deel van de stad Phoenix in Arizona.


Elektrische steps in Nederland | RDW
13 augustus 2019 Voordat voertuigen de openbare weg op mogen, moeten ze worden toegelaten op basis van Europese of nationale regelgeving. Dit geldt ook voor een elektrische step. Niet alle elektrische steps zijn toegestaan in Nederland. Let daarom bij het aanschaffen van zo’n step op of je hiermee wel op de openbare weg mag rijden.
OBD2 Diagnostic Tool


Comments are Closed