Main Menu

Chilenen kiezen in referendum voor nieuwe grondwet


Chilenen kiezen in referendum voor nieuwe grondwet
De Chilenen hebben zondag in een referendum massaal voor een nieuwe grondwet gestemd. Uit de eerste resultaten, met meer dan 11 procent van de stembureaus geteld, blijkt dat 77 procent voor


Chilenen kiezen voor nieuwe grondwet – Het Nieuwsblad
De Chilenen hebben zondag in een referendum massaal voor een nieuwe grondwet gestemd. Uit de eerste resultaten, met zo’n 70 procent van alle stemmen geteld, blijkt dat 78 procent voor gestemd heeft.


‘Ruime meerderheid Chilenen stemt voor wijziging Pinochets …
Nieuws Grondwet Chili ‘Ruime meerderheid Chilenen stemt voor wijziging Pinochets grondwet’ Chilenen hebben zondag in een referendum in grote meerderheid voor een nieuwe grondwet gestemd. Uit de eerste resultaten, na bijna een kwart van de stemmen geteld, blijkt dat 78 procent voor de aanpassing van de grondwet is. Zo’n 21 procent stemde tegen.


Chilenen naar de stembus voor referendum over nieuwe
Chilenen stemmen zondag tijdens een historisch referendum over de invoering van een nieuwe grondwet. De volksraadpleging was een van de eisen van betogers, die vorig jaar massaal protesteerden …


Ruime meerderheid Chilenen stemt voor nieuwe grondwet – NRC
Chileen brengt zijn stem uit in de hoofdstad Santiago voor het referendum over een nieuwe grondwet. Foto Alberto Valdez/EPA Chili heeft zich in een referendum met overweldigende meerderheid …


Chilenen naar de stembus voor referendum over nieuwe grondwet
Chilenen stemmen zondag tijdens een historisch referendum over de invoering van een nieuwe grondwet. De volksraadpleging was een van de eisen van betogers, die vorig jaar massaal protesteerden tegen de sociale ongelijkheid in het Zuid-Amerikaanse land.


Chilenen stemmen massaal voor nieuwe grondwet | NOS
De Chilenen konden zich gisteren in een referendum uitspreken voor het behoud van de huidige grondwet uit de tijd van de militaire dictatuur, of voor het opstellen van een nieuwe grondwet.


Chilenen stemmen massaal voor nieuwe grondwet
De Chilenen konden zich gisteren in een referendum uitspreken voor het behoud van de huidige grondwet uit de tijd van de militaire dictatuur, of voor het opstellen van een nieuwe grondwet. Volgens voorlopige uitslagen heeft ruim 78 procent gestemd voor een nieuwe constitutie.


Chilenen kiezen voor nieuwe grondwet – trendstop.knack.be
Chilenen kiezen voor nieuwe grondwet (Belga) De Chilenen hebben zondag in een referendum massaal voor een nieuwe grondwet gestemd. Uit de eerste resultaten, met meer dan 11 procent van de stembureaus geteld, blijkt dat 77 procent voor gestemd heeft.


Chilenen stemmen massaal voor nieuwe grondwet – Varone Nieuws
Chili krijgt zo goed als zeker een nieuwe grondwet. De Chilenen konden zich gisteren in een referendum uitspreken voor het behoud van de huidige grondwet uit de tijd van de militaire dictatuur, of voor het opstellen van een nieuwe grondwet….
Topdon scan tool


Comments are Closed