Main Menu

Vil begynne passasjertrafikk til Danmark så snart reiserådene endres


Vil begynne passasjertrafikk til Danmark snart
Vil begynne passasjertrafikk til Danmark snart reiserådene endres Danmark kan bli redningen for nordmenn som vil ut av landet i sommer. FOTO: Berit Roald Et av Color Lines skip til kai i Oslo i april.


Telemarksavisa – Siste nytt om Koronaviruset
Det vil bli iverksatt snart det lar seg gjennomføre, sier kommandersersjant Elisabeth Eikeland ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH) til avisa. I helgen vedtok regjeringen at alle utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge skal bortvises på grensen som et tiltak for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset.


Bygdeposten – Koronaviruset i Midtfylket
Så har vi en del andre utfordringer knyttet til organiseringen av skolehverdagen enn i barnehagen, som jeg tenker at den veilederen er nødt til å ta hensyn til, sier hun til NTB. 1.-4. trinn i barneskolene åpnes fra 27. april etter å ha vært stengt siden 13. mars på grunn av koronaviruset.


Gudbrandsdølen Dagningen – Siste nytt om korona-viruset
Vi oppfordrer publikum til i størst mulig grad å logge seg inn på DittNAV på www.nav.no for å ha dialog med sin veileder og ellers finne informasjonen de trenger på www.nav.no og www.arbeidsplassen.no. Alternativt ringe 55 55 33 33, vil de få god hjelp der, og ved behov vil lokal veileder ta kontakt tilbake.


Drammens Tidende – Siste nytt om korona-viruset
Hytteeiere krever at hytteforbudet endres til påske . … sier Sanner, som lover at ordningen skal være på plass snart som mulig. – Vi vil foreslå mer dersom skulle være behov for det, sier Sanner. … Disse reiserådene vil gjelde i til over påske.


PDF Høringsuttalelser til utredningen om Nord-Norgebanen
Nord-Norgebanen fra Fauske til Tromsø vil gå gjennom Tysfjord, Narvik, Bjerkvik, Bardufoss og Tromsø, … Avslutningsvis gjør vi oppmerksom på at Forsvarets behov vil kunne endres over tid. vil påvirkes av eventuelle endringer i Forsvarets basestruktur, i … av dobbeltspor på Ofotbanen må derfor prioriteres snart som mulig for å løse


Jernbanen Christiania-Trondhjem – lokalhistoriewiki.no
Listen er ikke fullstendig. Det finnes mer under Jernbane og Utviklingen av Norges jernbanenett. Se også Jernbanehistorien punktvis 1851-1910.. Rørosbanen var ferdig fra Trondheim til Hamar i 1877, men forbindelsen videre til Eidsvoll kom ikke på plass før i 1880.Først da var det sammenhengende jernbaneforbindelse mellom Oslo og Trondheim, men i Hamar måtte passasjerer bytte tog, og gods …


PDF Forslag til program for introduksjon av elektrifiserte fly …
Forslag til program for introduksjon av elektrifiserte fly i kommersiell luftfart 4 8.4.1 Innovasjon Norge 35 8.4.2 Enova 35 8.4.3 Connecting Europe Facility – Transport (CEF-T) 35


Helgelendingen – Alt om koronaviruset på Midt-Helgeland
For det skal ikke mye til før vi får en økning i smitten, og at vi igjen må begynne å ta ned aktivitet igjen, sa statsministeren på den daglige oppdateringen om koronasituasjonen fredag. På spørsmål fra Aftenposten innrømmet hun at det er krevende å kommunisere ut til folket at vi begynner å få kontroll – men at vi samtidig ikke må senke skuldrene.


Groupe public Gavekort formidling for ferger fra Norge til
Gavekort formidling for ferger fra Norge til Sverige, Danmark og Tyskland a 5 715 membres. Dette er en gruppe for båtglade folk, som ønsker å dele sine…


Comments are Closed