Main Menu

Politiet rykket ut – berusa 13 – 14-åringer kranglet


Politiet rykket ut til krangel – viste seg å være et …
Politiet rykket ut til krangel – viste seg å være et frieri. Oslo-politiet fikk natt til onsdag melding om høylytt krangling fra en leilighet på Sandaker.


Politiet rykket ut til krangel – viste seg å være et frieri
Politiet rykket ut til krangel – viste seg å være et frieri. Da en bekymret nabo meldte fra om skrik og krangling, sendte politiet en patrulje for å undersøke nærmere.


Politiet rykket utberusa 1314-åringer kranglet
HEGRA: Politiet rykket tirsdag kveld ut til Hegra i Stjørdal etter melding om slagsmål ved en fotballbane.Da politiet kom til stedet viste det seg at kranglingen hadde oppstått mellom berusa 1314-åringer. Politiet opplyser at fem av barna ble hentet av foreldrene sine.


Politiet rykket ut til utested – NRK Rogaland – Lokale …
To menn kranglet og truet hverandre på et utested i Stavanger sentrum. Politiet rykket ut for å få kontroll over situasjonen, og kunne seinere melde at en 25-åring ble bortvist fra sentrum.


Politiet rykket ut med flere patruljer til innbrudd …
Politiet rykket ut med flere patruljer til innbrudd – viste seg å være en gressklipper – Innringeren har blitt grundig lurt, sier politiet.


Politiet rykket ut etter krangel om hvem som skulle ta …
Politiet rykket ut etter krangel om hvem som skulle ta oppvasken. KRANGEL: Alle har vel kranglet om hvem som skal ta oppvasken, natt til lørdag måtte politiet rykke ut for å avgjøre en krangel.


Nordlys – Politiet rykket ut til utforkjøring. Så oppdaget …
Publisert: 22. oktober 2019, kl. 13:01 Sist oppdatert: 22. oktober 2019, kl. 15:08 Politiet ble oppringt av en person som sa at bilen sto i grøfta og at sjåføren virket beruset. Til toppen


Politiet rykket ut til rop om hjelp – fikk seg litt av en …
Politiet rykket ut til rop om hjelp – fikk seg litt av en overraskelse. Politiet i Sør-Vest sendte en patrulje til Aurdal i Øvre Vats i Rogaland etter en melding om at noen ropte etter hjelp.


Tips politietPolitiet.no
Du kan tipse politiet om kriminelle hendelser eller bidra med opplysninger som kan forhindre en kriminell handling. Ønsker du å si fra om noe som skjer akkurat nå, ring politiet på 02800 (døgnbemannet). Er situasjonen akutt, ring politiets nødnummer 112.


Politiet rykket ut til krangel mellomto menn. Nå er den …
Politiet rykket ut til krangel mellomto menn. Nå er den ene død. Først rykket politiet ut for å avslutte en krangel på Os. Kort tid senere skal den ene ha angrepet den andre – med dødelig utfall.


Comments are Closed