Main Menu

– Ørstingane er like gira på å «slå» Volda som spelarane


Silje Liaseth Vinjevoll trur: – Ørstingane er like gira
Kampen om flest kjøpte billettar til den fiktive fotballkampen mellom Volda og Ørsta er godt i gang. … – Ørstingane er like gira å «slå» Volda som spelarane. … Les Møre som E-avis og nettavis. 1 mnd. for kr. 29,-. 29,-for 1 måned.


Sunnmøre24 – #nyhetsstudio Mistanke om ruskjøring …
#Nyhende Silje Liaseth Vinjevoll trur: – Ørstingane er like gira å «slå» Volda som spelarane: Kampen om flest kjøpte billettar til den fiktive fotballkampen mellom Volda og Ørsta er godt i gang.


– Vi har eit ekstra ansvar med organisert aktivitet – Møre …
Vi har nokre spelarar som ikkje ønsker å vere med fellestreningar grunna at dei er i risikogruppene. Det har vi full forståing for. Vi tek alle omsyn og følgjer reglane. Restriksjonane som no gjeld gjer at det ikkje alt er like lett å trene på, men Hovdebygda tilpassar seg situasjonen så godt som råd.


Er klare for 3. divisjon – Møre-Nytt
Vi klarte ikkje å vere like samla og gode som i 1. omgang, … – I år klarer vi ikkje å slå ørstingane bana 16. mai. Lokalfotballen er framleis litt vent, men Volda og Ørsta gjennomfører eit digital lokaloppgjer. Haraldsson forlenger med Volda.


KFUM Volda Volleyball klare for NM U17 og U19 – Møre-Nytt
Regionlaga (U16) til Møre og Romsdal var dominerte av Volda-spelarar både jente- og gutesida, der gutane like godt vart noregsmeistrar. Det gror godt også Mini- og U15-trinna, slik at alt ligg til rette for ei ny stordomstid for volleyballen i Volda i åra som kjem. Klubben er forspent med sterke trenarkrefter.


Blir eit kjekt år – Møre-Nytt
Signala er at stallen blir cirka lik som førre sesong, … – I år klarer vi ikkje å slå ørstingane bana 16. mai. Lokalfotballen er framleis litt vent, men Volda og Ørsta gjennomfører eit digital lokaloppgjer. Haraldsson forlenger med Volda.


Vartdal-siger Høddvoll – Møre-Nytt
Tidlegare Volda-spelar Ole Magne Rotevatn gav vertane leiinga tidleg i kampen, men Sæbø slo raskt tilbake ved Marius Riise. … – I år klarer vi ikkje å slå ørstingane bana 16. mai. Lokalfotballen er framleis litt vent, men Volda og Ørsta gjennomfører eit digital lokaloppgjer.


Vassendgutane har alltid vore annleis. Det starta slik, og …
Det store varemerket vart tyngre då dei for alvor slo gjennom i 2005, men dei meiner suksessen ikkje har gått til hovudet dei. Planen er å vere akkurat slik som før.


3. div. fotball – Sunnmørsposten
KAMPEN: ÅVK var tydelig gira å ta sin fyrste siger i 3. divisjon i år, og berre etter få minutt fyrte Lars Arild Skåre av eit kanonskot som dessverre ikkje gjekk inn.


KFUM Kameratane 20-årsjubileum i 1984 | KFUM Volda Volley
1. Lys gut KFUM-Volda! Eg såg deg kampen mot BK Tromsø, den 17. nov 1984. Du spelte ving. Eg er den jenta som ropte «hurra!» då du smashet ut. Eg trudde ballen var inn. Håpar dette ikkje stoppar deg i å skrive til meg, eller ta kontakt med meg. «Volleyball-piken» 2. Hei gutt!
Launch obd2 scanner


Comments are Closed