Main Menu

Nytt coronafall i Färjestad – den smittade har varit i kontakt med hela gruppen


Nytt coronafall i Färjestadden smittade har varit i
Och den här gången hart den smittade personen varit i kontakt med övriga gruppen. – Det är klart att vi i det här läget känner oro, säger Mattias Hell, ansvarig för det medicinska teamet. Det var på juldagen när Färjestad återsamlades efter sex dagars ledighet som tre personer i A-lagsgruppen testade positivt för covid-19 när samtliga testades utanför arenan.


Nytt coronafall i Färjestad: “Nu är vi mer oroliga” – NWT
Den senaste personen som testat positivt har varit i kontakt med a-truppen under de senaste dagarna, säger Mattias Hell, medicinskt ansvarig i Färjestad. Färjestads senaste coronafall kan därmed med större sannolikhet ha smittat andra i laget. Hela laget kommer testas under morgondagen inför Brynäsmatchen på kvällen.


Nytt coronafall i Färjestad: “Ingen som var med och spelade”
Och enligt Värmlands Folkblad har ett fjärde fall av covid-19 konstaterats och personen har varit i kontakt med laget, men var inte med under bortamatchen mot Växjö Lakers på måndagen. – Nej, det var ingen som var med och spelade igår, säger Färjestads huvudcoach Johan Pennerborn till HockeyNews.se.


Hela Färjestad testat igen – fortsatt inga nya coronafall
Färjestad ser ut att ha klarat sig från att coronaviruset ska ha fått spridning inne i gruppen. Foto: Lisa Olaison Färjestad verkar ha lyckats stoppa coronaviruset från fortsatt spridning i laget.


Nytt coronafall i Karlstad – lagen försöker få lördagens …
Hela Färjestad testat igen – fortsatt inga nya coronafall Vi använder cookies, egna och tredje part, på denna webbplats för att bland annat personalisera innehåll och annonser i våra tjänster, för att spara och hämta information från din enhet och för att mäta trafik på vår webbplats.


Nytt coronafall i Karlstad IBF – sportchefen vill att …
Alla fallen har vi kunnat konstatera att den kommit utifrån. Sen har vi haft fem-sex spelare som varit krassliga och testat sig, men då har det varit negativt. Spelar match ändå Den nu smittade spelaren fanns med på träning måndag och fick symptom på tisdag. – Har vi riktig otur kan det vara fler som är smittade.


Ett fall av en muterad variant av corona har hittats i …
Kliniken kommer ändå ta kontakt med personer som varit i kontakt med den smittade. 12 december klockan 9.38: I lågstadieskolan Kuparivuoren koulu i Nådendal har cirka 36 personer utsatts för …


Bekräftade fall i Sverige — Folkhälsomyndigheten
För att skydda de mest utsatta grupperna i samhället från smitta prioriteras sedan dess provtagning av personer som är i behov av vård på sjukhus samt personal inom vård och äldreomsorg med misstänkt covid-19. Vissa regioner har fortsatt med att smittspåra kontakter och därför provtagit en bredare grupp.


Småkommunerna som har flest covid-smittade – Expressen
När coronakrisen slår mot samhället kan det bli extra tungt för småkommuner. Enligt ny statistik har Tibro och Töreboda kommun flest antal fall per 10 000 invånare i Västra Götalandsregionen fram till vecka 30. GT åkte dit för att ta reda på: Vad har gjorts annorlunda där? – Det är hemskt. Man är rädd när man har ett litet barn och sedan tänker man att folk inte varit


har smittspårningsenheten förändrat sitt arbete – NWT
Smittspårningsenheten arbetar med att informera om förhållningsregler till personer som testade positivt till covid-19. När enheten öppnade fanns det dagar utan fall, nu behöver den som smittats själv informera sin omgivning.
diagnostic scanner


Comments are Closed