Main Menu

Norris wordt op de hielen gezeten door Albon en Ricciardo: “Moeten aan de bak”


Norris: “We moeten aan de bak dit weekend”
Dit weekend staat alweer de tiende Grand Prix van het seizoen op de kalender. Na 9 races in 11 weken waren de teams blij met een weekend rust, maar nu moet iedereen er weer tegenaan. Zo ook Lando Norris, die vooruitblikt op de race in Sochi.


Albon: “Geen geheim dat de media keihard voor mij is geweest”
Tijdens de periode dat door het coronavirus niet fysiek geracet kon worden, zochten veel coureurs hun computer op om daar te gaan racen. Lando Norris, Charles Leclerc, George Russell en Alexander Albon kwamen vaak online bij elkaar om te gaan racen en streamde dit dan ook live voor de F1-fans.. Volgens Albon hebben de streams hem door de lastige periode geholpen, waarbij hij continu thuis zat.


VT2: Max Verstappen zit Lewis Hamilton op de hielen
En het was ook niet teamgenoot Valtteri Bottas die op de tweede plaats eindigde, maar Red Bull Racing-rijder Max Verstappen. De Nederlander zat regerend wereldkampioen Hamilton op de hielen, een 1:24.058 om een 1:23.931.


Mark Webber: “Red Bull Racing heeft beter racetempo nodig …
De nederlagen op Silverstone en de Nürburgring hebben aan het licht gebracht dat Red Bull Racing te kloppen is. In de kwalificaties misschien niet, met tien pole positions in tien races, maar op zondagmiddag zijn Ferrari en McLaren meer gewaagd aan de Oostenrijkse renstal.


Formule 1
Verstappen: ‘Mercedes wil iedereen vermorzelen en op een ronde zetten’ Voor een Ferrari-fan is dit een soort sm-behandeling. Ferrari wil afgang op Monza afwenden met nieuwe aerodynamica. Artsen en verplegers op de tribunes tijdens Italiaanse Grand Prix. Zorgverleners welkom bij Formule 1 op Monza


Hamilton: ‘Hebben werk te verzetten om op niveau van …
De Brit stelt dat Mercedes flink aan de bak moet door de ontwikkeling van de Scuderia. “We hebben werk te doen. We hebben gezien hoe snel Ferrari was in het weekend en lieten zich ook zien in Monaco”, vertelt Hamilton aan Motorsportweek.com. De regerend wereldkampioen werd geflankeerd op het podium in Canada door beide Ferrari’s.
OBD2 Diagnostic Tool


Comments are Closed