Main Menu

Legendarens stora hyllning till Zlatan


Tottis enorma hyllning till Zlatan Ibrahimovic | Aftonbladet
Vid 39 års ålder gör Zlatan Ibrahimovic succé i Serie A. Det imponerar på en av italiensk fotbolls största spelare genom tiderna … Legendarens stora hyllning till Zlatan


Legendarens hyllning av Zlatan: “Zlatan är från en annan …
Zlatan Ibrahimovic, 39, fortsätter att imponera för sitt Milan. Något som gjort att han hyllats till höger och vänster – senast att hylla honom är förre storspelaren Demetrio Albertini.


Legendaren hyllar Zlatan: “Kan spela tills han är 50″
Svenske Zlatan Ibrahimovic gör stor succé i Serie och öser in i mål, vid 39 års ålder. Mängder av stora spelare och tränare har hyllat Zlatan under säsongen – och nu kommer nästa hyllning. När Bolognas tränare Sinisa Mihajlovic (tidigare lagkamrat och vän till Zlatan) släppte sin självbiografi “Mitt livs match” hade flera stjärnor samlats i ett videosamtal.


Henkes hyllning till Zlatan: Han kan bli kung i Sverige …
Legendarens hyllning: Zlatan är från rymden Den förre Paris Saint-Germain-hjälten Laurent Robert tror fortfarande på ligaseger för miljardbygget PSG. I en intervju med SPORT-Expressen avslöjar han sina känslor efter att förbundskaptenen Raymond Domenech i sin självbiografi “Tout Seul” gått till attack mot flera av ex-stjärnorna som är Roberts vänner.


Lagkamratens mäktiga hyllning till Zlatan Ibrahimovic …
Hyllning till Zlatan Nu kliver en av svenskens nya lagkamrater ut och hyllar Zlatans betydelse för Milans pånyttvaknande. Tillsammans med de andra nyförvärven i januari.


Hyllningen: “Zlatan har samma vinnarmentalitet som Michael …
Zlatan Ibrahimovic har jämförts med några av de största idrottsstjärnorna någonsin. Nu hyllas han av Jesse Lingard som jämförs honom med Michael Jordan. Zlatan Ibrahimovic lyfte Manchester United direkt efter ankomsten till Old Trafford. En som blev imponerad var Jesse Lingard. Nu hyllar engelsmannen Zlatan och säger att han har en rå vinnarmentalitet. Lingard har […]


Hyllningstal till Zlatan Ibrahimovic | Tal – Studienet.se
Nej. Jag syftar på en större man, nämligen Zlatan Ibrahimovic. Med en stor näsa och läspande tal vill jag hylla en person som inte föddes med silversked i mun. En person som fick kämpa och som jobbat i motvind. Som inte hade föräldrar som skjutsade honom till träningarna och som inte hade de senaste skorna.


Beckhams stora hyllning till Zlatan | GP
Kvällens stora hyllning på fotbollsgalan var till Zlatan Ibrahimovic som tog av sig landslagströjan för sista gången efter EM i somras. Bland hyllningskören, stack en oväntat inspelad …


Barnens hyllning rörde Zlatan Ibrahimovic till tårar …
Barnens hyllning rörde Zlatan till tårar. Av: Emelie Fredriksson, … lämnar som en legendar”, skrev han på Facebook. Stora ord från en stor PSG-spelare. Och både klubben, …


Zlatan Ibrahimović – Wikipedia
Zlatan Ibrahimovic anslöt till Milan säsongen 2019-20 mellan omgång 17 och 18.” Landslagskarriär. … I en cykeltunnel vid hans uppväxtgård i Rosengård i Malmö skapade konstnären Björn Carnemalm det stora väggkonstverket Zlatans leende i kakelmosaik 2006.
Topdon Car Battery Tester


Comments are Closed