Main Menu

Gunhild Stordalens EAT Foundation går fortsatt i minus


Gunhild Stordalens EAT Foundation går fortsatt i minus
Gunhild Stordalens EAT Foundation går fortsatt i minus Gunhild Stordalens ideelle initiativ går 200.000 kroner i minus, mot fjorårets underskudd på 2,8 milloner kroner. EAT: Gunhild Stordalen under presentasjonen av en ny EAT-rapport i 2019.


Gunhild Stordalen får leilighet og EAT-millioner – oppå …
EAT ligger under stiftelsen Stordalen Foundation, etablert i 2011, med mål å skape en sunnere og bærekraftig matindustri. En kilde som har vært tett på paret og EAT gjennom flere år, sier Petter Stordalen og hans familie har bestemt seg for fortsatt å gi støtte til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt.


Gunhild Stordalen får leilighet og EAT-millioner – oppå …
Gunhild Stordalen får leilighet og EAT-millioner – oppå gullavtale. Petter Stordalen (56) viderefører den økonomiske støtten til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt.


Gunhild Stordalens triste beskjed: «Vært det verste i mitt …
Gunhild Stordalens triste … arbeidet med bedriften hennes EAT Foundation og infeksjonen hun fikk … Hun påpeker dog at hun og Petter Stordalen fortsatt er bestevenner og hverandres …


Surrealistisk: Gunhild Stordalen får lederjobb i FN …
Stordalens kommentar er at dette er litt surrealistisk. Det er en kommentar vi kan slutte oss til, om enn på en annen måte enn det hun ønsker å formidle. Gunhild Stordalen og hennes EAT Foundation har fått stor mediadekning for sine ytterliggående forslag om hvordan verdens kosthold bør være.


37 verdensledende forskere står bak: – Gunhilds EAT
SJOKKRAPPORT: Det er Gunhild Stordalens store uke. Tirsdag fylte hun 40, i dag legger hun fram EAT-Lancet-rapporten i Oslo, i morgen i Stockholm. Siden følger 35 globale arrangementer.


Gunhild Stordalen: Akkurat nå er det ingen effektiv kur …
Gunhild Stordalen sier at både hun og kloden har store utfordringer. – I motsetning til for min sykdom, finnes det kur for de globale utfordringene, sier hun.


Fyller 40 år – se Gunhilds store forvandling
Gunhild Stordalen (40) var i slutten av 20-årene da hun dukket opp i offentligheten for første gang. Blondinen fra Muggerud utenfor Kongsberg hadde funnet kjærligheten med den profilerte hotellmagnaten Petter Stordalen (56), og var straks på alles lepper.. Godt over et tiår senere er Gunhild fortsatt like profilert, riktignok for langt mer enn å være milliardærfrue med legebakgrunn.


Petter og Gunhild Stordalen flytter fra hverandre – NRK …
Næringslivstoppene Petter og Gunhild Stordalen har vært sammen i 14 år, og sitter i flere styrer sammen. Nå flytter de fra hverandre.


Stordalens betrodde rådgiver: – Jeg håper de kan fortsette …
Det er trist at de nå går fra hverandre, men jeg håper de kan fortsette å jobbe sammen. Det sier forretningspartner Sune Nordgren (71) til DN etter nyheten om at Petter Stordalen (56) og Gunhild Stordalen (40) går fra hverandre kom søndag. Nordgren har jobbet tett med både Gunhild og Petter Stordalen.
diagnostic code reader


Comments are Closed