Main Menu

Dode man gevonden in Julianakanaal bij Stein


Dode man gevonden in Julianakanaal bij Stein | Limburg nieuws
31/05 13:15 Thuisschoolmaatje helpt bij onderwijs op afstand. 31/05 13:15 Dode man gevonden in Julianakanaal bij Stein. 31/05 13:15 Thuisschoolmaatje helpt bij onderwijs op afstand. 31/05 13:15 Thuisschoolmaatje helpt bij onderwijs op afstand. 31/05 12:45 Lichaam gevonden in kanaal bij Stein


Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein
In de haven van het Julianakanaal bij Stein zijn delen van een menselijk lichaam gevonden. Dat meldt de politie. Dode man Waarschijnlijk horen de lichaamsdelen bij het stoffelijk overschot van een man dat vorige week woensdag is gevonden bij Elsloo.


Dode gevonden in Julianakanaal bij Stein – De Limburger
In het Julianakanaal is zondag ter hoogte van Stein een dode gevonden. Dat gebeurde rond het middaguur. De politie is bezig met onderzoek. Meer informatie is er op dit moment niet. In het …


Lijk gevonden in kanaal bij Stein | 1Limburg | Nieuws en …
In het Julianakanaal in Stein is vrijdagmiddag een lijk gevonden. Het lichaam werd aangetroffen in het water bij de Kapelaan Berixstraat. … Dode in Maas is bejaarde man. in Nieuws. Lichaam gevonden in Maas bij Maastricht. in Nieuws. Lichaam opgevist uit Maas bij Venlo. Overzicht.


Delen van lichaam gevonden in Urmond | 1Limburg | Nieuws …
Lees ook: Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein. Vorige week woensdagavond werd het aangetaste lijk gevonden in Elsloo. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar ondanks het ontbreken van ledematen gaat de politie er niet vanuit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.


Lichaam gevonden in Julianakanaal bij Elsloo | 1Limburg …
In het Julianakanaal bij Elsloo is woensdagavond een lichaam aangetroffen. Het lichaam werd rond 18:45 uur gevonden ter hoogte van de brug op de A76. Opvarenden ontdekten het lichaam even daarvoor en schakelden de hulpdiensten in. Duikers van de brandweer hebben het lichaam uit het water gehaald.


Dode man gevonden in Julianakanaal – sittard-geleen.nieuws.nl
In het Julianakanaal is vandaag rond het middaguur ter hoogte van Stein het lichaam van een man gevonden. Het lichaam is geborgen. Het is niet bekend wie het slachtoffer is of wat de doodsoorzaak is geweest.


Vermiste man dood gevonden in Julianakanaal
De man die maandag vermist was geraakt bij het Julianakanaal in Born (gemeente Sittard-Geleen) is gevonden door een duiker van de brandweer. Hij is overleden.


Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein
Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein 11 jul 2016, 21:35 / Update: 11 jul 2016, 21:57 In de haven van het Julianakanaal bij het Limburgse Stein zijn delen van een menselijk lichaam …


LokaalTotaal – FMR Producties | Dode man gevonden in
Dode man gevonden in Julianakanaal mei 31, 2020 / in sittard-geleen / bron: nieuws.nl. In het Julianakanaal is vandaag rond het middaguur ter hoogte van Stein het lichaam van een man gevonden.Het lichaam is geborgen. Het is niet bekend wie het slachtoffer is of wat de doodsoorzaak is geweest.
car diagnostic


Comments are Closed