Main Menu

Danske barn tilbake i barnehager og på skolen etter påske


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske. Danmark gjenåpner barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men barna må være mer ute enn tidligere, sier statsminister Mette Frederiksen.


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske. Danmark satser å gjenåpne barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men restauranter og kafeer forblir stengt.


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danmark gjenåpner barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men barna må være mer … i barnehager og skolen etter påske … 10. mai før de kan komme tilbake til skolen.


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danmark gjenåpner barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men barna må være mer ute enn tidligere, sier statsminister Mette Frederiksen. – Åpningen av skoler og institusjoner for de minste betyr at noen foreldre få mer arbeidsro hjemme. Det trenger vi fordi det er mange oppgaver som står


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danmark gjenåpner barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men barna må være mer ute enn tidligere, sier statsminister Mette Frederiksen. Søkeord relatert til artikkelen: Danskebarntilbakebarnehagerskolenetterpåske – Danmark – gjenåpner – deler – barneskolen – barna – være – tidligere – sier – statsminister …


Skoler og barnehager stengt til over påske – Nyheter
Skoler og barnehager stengt til over påske … vil vi kunne lette tiltakene om noen uker og sakte, … Hans håp er at de første justeringene kan komme etter påske.


Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske
Danske barn tilbake i barnehager og skolen etter påske Danmark satser å gjenåpne barnehager og deler av barneskolen etter påske. Men restauranter og kafeer forblir stengt. Og Roskilde avlyses.


Alle barnehager og skoler er stengt grunn av koronavirus
Vi fortsetter å følge med situasjonen og vurderer hvordan vi best mulig kan støtte barnehagene og skolene. Hvis skolene fortsatt er stengt etter påske, vil vi komme med flere avklaringer rundt opplæringstilbudet til elevene. Eksamen. Alle eksamener for 10. trinn og alle skriftlige eksamener for elever videregående skole er avlyst.


Påske i barnehagen | Matematikksenteret
Her finner du tre påskeaktiviteter hvor barna i barnehagen kan få undersøke og få erfaring med mengder, antall, former, sortering og matematiske problemer. Gjennom alle aktivitetene kan barna stille spørsmål, resonnere, argumentere og søke løsninger – samtidig som de kan glede seg til påske!


Skoler og barnehager stenges til over påske – E24
Det har nå gått nesten to uker siden regjeringen kom med de sterkeste og mest inngripende tiltakene vi har hatt i Norge i fredstid. Det innebar blant annet at alle landets barnehager og skoler ble stengt. Regjeringen har bestemt at norske skoler og barnehager stenges til over påske, og alle tiltakene videreføres til og med 13. april.
code reader


Comments are Closed