Main Menu

Byggmax växer rejält och vänder till vinst – hör vd direkt i Di TV


Byggmax växer rejält och vänder till vinsthör vd direkt
Byggvaruhandlaren Byggmax rapporterar en tillväxt på 29 procent under det fjärde kvartalet, jämfört med motsvarande period året innan. Bolaget uppger att den finansiella påverkan från coronapandemin varit fortsatt positiv.Byggmax vd Mattias Ankarberg gästar Di TV klockan 8.10.


Inget köpsug i Byggmax-aktien | Placera
Vd Mattias Ankarberg skriver i sitt vd-ord att totalmarknaden för byggvaror till konsument i Norden under kvartalet bedöms ha varit oförändrad till ned 2 procent. Byggmax-koncernens totala tillväxt på cirka 6 procent innebär således att man stärkt sina marknadsandelar.


När tar eländet i Byggmax slut? | Placera
Mattias Ankerberg skriver i sitt vd-ord att fokus för Byggmax-kedjan under 2018 kommer att skifta allt mer mot tillväxt. Målsättningen är att öppna 20 nya butiker, varav ungefär fem kommer att vara av det nya mindre formatet). Trädgårdskonceptet kommer att rullas ut i fler butiker.


Byggmax – Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.
Byggmax aktie har fått en skjuts av att svenskarna fått hålla sig hemma i spåren av coronapandemin. Nu väntar troligtvis ett par riktiga “kanonkvartal”, men festligare än så blir det knappast efter det. Det menar DI:s Johan Wendel som rekommenderar att ta hem vinsten. Byggmax föll drygt 1 procent.


Börsveckan: Köp H&M men sälj … – Di.se nyhetssajt
Bygghandlaren Byggmax får ett avvakta-råd då tidningen tar hem vinsten efter kursuppgång. “Men exponeringen mot sektorn känns inte särskilt attraktiv och uppsidan är klart mindre än vad vi såg tidigare, så på ett års sikt landar vi därför i ett avvaktaråd och tar hem vinsten denna gång”, resonerar tidningen.


Sparportfölj och utdelningsaktier | Marcus Hernhag
Investering och tips om Byggmax är ju klockren, … rejäl jävla vinst kan man få om det händer. … Förhoppningen är att portföljen sedan ska kunna fortsätta växa och komma till gjädje både för oss och våra barn. /mvh Martin. Svara. Marcus Hernhag skriver:


Live om coronakrisen: Vänersborgshandlare utmanar fler att …
Hemelektronikkedjan Netonnet växer och stärker sin lönsamhet, visar resultatet för 2019 som offentliggörs i dag. “Vi är superstolta”, säger Susanne Holmström, vd, och ser att tillväxten håller i sig även i rådande coronakrissituation. Läs mer här: Och så här är planen för att fortsätta ta marknadsandelar. Läs mer här:


Granngården | Allt för det Jordnära livet
Välkommen till Granngården! Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare – allt för det Jordnära livet!


na.se
Startsidan – De senaste nyheterna på na.se – Lokala nyheter levererat av Bonnier News Local.


Analyspodden di, di
– Luister direct op jouw tablet, telefoon of browser naar Varning för Vestas van Analyspodden – geen downloads nodig Avanzapodden är en av de mest populära ekonomipoddarna och här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till DI – 25 nov 16 kl. 15:50 Analyspodden: Det sista Ericsson behövde Den uppblossade muthärvan i Ericsson är ett av ämnena som Ulf Petersson och
Bluetooth code reader


Comments are Closed